Een activiteit toevoegen

Algemeen

Activiteit

Notificatie


Het invullen van dit formulier duurt ongeveer een kwartier. Zorg ervoor dat je alle informatie bij de hand hebt.

Het eerste deel van de vragen zijn algemene vragen over de sportaanbieder. Daarna volgen een aantal vragen over de activiteit die je aanbiedt. Het is vervolgens mogelijk meerdere activiteiten in te voeren. Klik hier om te zien welke vragen gesteld worden.


Verplichte vragen moet je beantwoorden. Wanneer niet–verplichte vragen niet ingevuld worden zijn deze vragen uiteindelijk niet zichtbaar voor bezoekers van de website. In het overzicht staat vermeld welke vragen verplicht zijn om in te vullen.

Nadat je het ingevulde formulier verstuurd kun je deze niet meer handmatig aanpassen. Dit kan alleen worden gedaan door Assen Beweegt!.

NOTE!


Controleer van te voren of je locatie reeds aanwezig is! Je kunt hier kijken of je locatie aanwezig is: nu bekijken. Mocht je locatie niet aanwezig te zijn dan zullen de door jou ingevoerde gegevens mogelijk pas na enkele dagen zichtbaar zijn.


Beginnen met het formulier
Vul hier de naam van uw vereniging in.
Vul hier het postadres van uw vereniging in.
Straat en huisnummer

Postcode en woonplaats
Vul hier het telefoonnummer in waarop uw vereniging te bereiken is.
Vul hier het (Algemeen) e-mailadres in waarop uw vereniging te bereiken is.
Vul hier het adres van de website van uw vereniging in.
Vul hier het adres van de Facebook – pagina van uw vereniging in.
Vul hier de twitteraccount van uw vereniging in.
Voor mensen met een laag inkomen, waardoor hun kinderen niet mee kunnen laten doen met sport, school of cultuur kent Assen de Meedoenpremie. Deze kunnen mensen aanvragen wanneer ze voldoen aan een aantal voorwaarden. U moet zich hiervoor als vereniging aanmelden zodat u in de webshop met artikelen en diensten wordt opgenomen waaruit mensen kunnen kiezen wanneer ze in aanmerking komen voor de Meedoenpremie. Meer informatie staat op: Uw bedrijf of vereniging aanmelden.
Noteer hier een zin on slogan die uw vereniging of organisatie typeert.
Kies hier welke omschrijving voor uw vereniging van toepassing is.

* U dient deze velden te vullen om een activiteit te kunnen toevoegen.