Nevobo start met grote volleybalcampagne

Zoveel mogelijk kinderen laten volleyballen met SMASH!

Begin 2013 heeft Nevobo 2Basics Sport &Marketing gevraagd een concept te ontwikkelen waardoor steeds meer kinderen gaan volleyballen. Het uiteindelijke doel is kinderen aan het volleyballen te krijgen op 3.000 basisscholen, 600 middelbare scholen en 600 BSO’s (buitenschoolse opvang).

De naam van de volleybalcampagne is SMASH!. 2Basics vroeg aan kinderen wat zij het leukste vonden aan volleybal. Er volgden antwoorden als: slaan, beuken, meppen en smashen. Daarom is gekozen voor de naam SMASH!. SMASH! gaat in oktober van start in Houten, Apeldoorn, Den Haag en Assen. Kinderen die volleyballen bij een club, de SMASH!-promotors, krijgen een SMASH!-kit met daarin onder anderen een bal en een spelletjesboek. Hiermee enthousiasmeren zij andere kinderen. SMASH! biedt vanaf oktober ook lespakketten aan aan basisscholen.

SMASH!?
SMASH! is bedoeld voor kinderen tussen 4 en 18 jaar. Startend vanuit de gaafste beweging van volleybal, de smash, verpakt in diverse spellen. De spelletjes zijn leuk en stoer en kunnen gespeeld worden op het plein, in de straat, op het strand, in het zwembad en op school.

Eén van de spelletjes is bijvoorbeeld MuurSMASH!. Dit spel wordt gespeeld met twee spelers. Via de grond smasht de één de bal tegen de muur. Vervolgens stuitert de bal weer op de grond en smasht de ander de bal tegen de muur. 

Bij interesse of vragen kan contact opgenomen worden via smash@nevobo.nl.