Open dagen van sportverenigingen succesvol verlopen

ASSEN -De afgelopen periode hebben diverse sportverenigingen een open dag of open trainingen georganiseerd. Over het algemeen zijn deze dagen goed bezocht en kijken de clubs hier  tevreden op terug. Veel potentiele leden wisten de weg naar de sportaccommodaties te vinden en bij de meeste clubs hebben zich nieuwe leden ingeschreven. Zo heeft de vv Achilles 1894 in het weekend van 23 en 24 augustus 15 nieuwe leden mogen begroeten en waren er bij de Fietscross en BMX club FC Unitas zo’n 40 belangstellenden. Ook verenigingen die een week lang open trainingen aanboden hadden over belangstelling niet te klagen. Budovereniging Asahi kreeg in week 37 ongeveer 20 belangstellenden over de vloer en in week 35 hebben bij Badminton Combinatie Assen 25 jeugdigen en 13 volwassenen meegetraind.

De volgende sportverenigingen hebben een  open dag of open trainingen georganiseerd:
Budovereniging Asahi, Badminton Combinatie Assen (BCA),Volleybalvereniging  Sudosa-Desto, Hockey Vereniging Assen (HVA), vv Achilles 1894 en FC Unitas. In het nieuwe Fit & Fight Center hebben Boksvereniging Assen en Karateschool Shin-Bu-Kan de hele maand september hun deuren opengezet. Ook het vermelden waard zijn de 2 open instuiven van Jeugdcircus Bombari. Op beide dagen hebben ongeveer 20 kinderen meegetraind met het Jeugdcircus.

De volgende clubs organiseren nog een open dag of open trainingen:
Op 11 oktober is er een open dag bij Schaatsvereniging De Scheuvelloper. In week 45 en 49 kun je meedoen bij Loopgroep Marsdijk. Bij Cordaad en Omnigym zijn er op diverse data nog mogelijkheden om gratis mee te trainen.

donderdag 9 oktober 2014