Opening Fit & Fight Center in Assen

Opening Fit & Fight Center in Assen

FIT & FIGHT CENTER IN ASSEN

Wie meer aan lichaamsbeweging wil doen of dit wil combineren met  vechtsport kan vanaf maandag 1 september 2014 terecht in het nieuwe Fit & Fight Center te Assen. In de monumentale Aubussonhal aan de Vaart is uit initiatief van Karateschool Shin-Bu-Kan en Boksvereniging Assen een nieuw sportaanbod ontstaan.

Karateschool Shin-Bu-Kan bestaat al meer dan 32 jaar en is destijds ook begonnen in de Aubussonhal aan de Vaart. Voor hen is het dus bijzonder, dat deze locatie nu opnieuw als trainingsruimte kan dienen. Ook Boksvereniging Assen was al jaren op zoek naar een eigen honk en ziet deze droom nu waarheid worden. De afgelopen weken is in de vakantietijd hard doorgewerkt om een mooie locatie te realiseren. Gemeente Assen heeft daarbij toestemming gegeven om de oude douche- en kleedruimte te verbouwen tot een geschikte lounge. Ook bleek het uiteindelijk mogelijk om 3 binnenramen te plaatsen. Daardoor is de accommodatie aan de vaartzijde nu echt een bijzonder geheel geworden, waarbij het speciale karakter zelfs nog meer wordt benadrukt. Beide vechtsportverenigingen willen komende maanden een mooi week-
rooster samenstellen met verschillende sportaanbieders. Ook wordt de laatste hand gelegd aan de prettige ruimte waar de sporters en het publiek heerlijk kunnen ontspannen na de trainingen.

De lessen gaan aanstaande maandag al van start, waarbij de aftrap wordt gegeven met een nieuwe lesvorm genaamd Budo-Fit. Dit is een mix van diverse conditie-oefeningen die nuttig zijn bij vechtsporten. Maar ook als je niet wilt vechten is dit een goede basis om aan je lichaam te werken.

Wekelijkse planning ziet er nu alsvolgt uit, maar zal zich uitbreiden:

Maandag 18.00 : Budo-Fit

Maandag 19.00 : Karate Kyokushin

Dinsdag 19.00 : Boksen

Donderdag 19.00 : Boksen

Nadere informatie kunt u mailen naar: ffc@ziggo.nl of kijk op www.karate-assen.nl en www.boksvereniging-assen.nl

Fit & Fight Center
Vaart ZZ 83
9401 GJ Assen