Team Sport slaat handen ineen met De Bonte Wever

In 2014 iedere vakantie een Zwemfestijn

Team Sport Assen en De Bonte Wever slaan de handen ineen om samen het zwemfestijn te organiseren voor alle kinderen uit Assen. Door deze samenwerking kunnen kinderen ook in de toekomst blijven genieten en kennismaken met de vele aspecten van het bewegen in water. Vanaf de komende kerstvakantie wordt er tijdens alle schoolvakanties een  zwemfestijn georganiseerd.

Het zwemfestijn is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij kinderen uit Assen kennismaken met verschillende watersporten. Hierbij kan men denken aan persluchtduiken, reddend zwemmen, waterpolo en wedstrijd zwemmen. Door deze kennismaking hoopt Team Sport de doorstroming naar verenigingen te bevorderen. Naast watersporten wordt er ook een Wipe-out georganiseerd in het wedstrijdbad van De Bonte Wever. De kinderen kunnen 3 uur lang middels diverse speelattributen, activiteiten en luchtkussens het bewegen in water ervaren. Komende kerstvakantie vindt het zwemfestijn plaats in De Bonte Wever op 23, 24 en 30 december van 09.00 – 12.00 uur.

Aanmelden
Kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8 met zwemdiploma A én B  kunnen zich hier aanmelden. De kosten bedragen € 3,00 per persoon per dag.