Samenwerken met

AssenBeweegt! gaat voor samenwerking die leidt tot goede plannen en uitvoering op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Dit doen wij door de dialoog tussen en met het veld te faciliteren en partijen actief aan elkaar of AssenBeweegt! te verbinden. We delen onze kennis en brengen mensen met elkaar in contact. Dit kan gaan om een project voor mensen met overgewicht, maar ook om een groep ouderen die graag met elkaar willen bewegen. Hierbij werken wij samen met:
- bedrijven,
- vrijwilligersorganisaties,
- sport verenigingen,
- culturele verenigingen,
- onderwijs,
- maatschappelijke partijen en
- de gezondheidszorg.

Heb je een goed idee? Neem dan nu contact met ons op.

 

Voorbeelden

Bij samenwerking met de gezondheidszorg kan gedacht worden aan preventie. En een ander voorbeeld van samenwerken is de Summerbreak.

Nuttige informatie voor partners

Stedelijk, regionaal en landelijk zijn er verschillende initiatieven op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Een groot aantal hiervan kun je vinden in de beweegwijzer. De overige initiatieven vind je hier.

Partners waarmee wij al samenwerken

Met welke partners werken wij al samen?

Samenwerken met ons?

Sporten, bewegen en een gezonde leefstijl maakt van Assen een vitale samenleving. Om die reden wil AssenBeweegt! zoveel mogelijk inwoners stimuleren om in beweging te komen en te blijven. Deel jij onze missie en visie en wil je samen met ons aan de slag?