Partners waarmee wij al samenwerken

Accare

Accare is er voor kinderen en jongeren met psychische problematiek en hun ouders, we bieden diagnostiek en behandeling, aangepast aan de vraag van de cliënt. Daarbij kan Accare consultatie bieden aan organisaties, als het gaat om psychische problemen bij kinderen en jongeren. Ook op het gebied van eetstoornissen en obesitas is een breed behandelaanbod.

Fysiotherapie De Molengaard

Bij de Molengaard kunt u terecht met uiteenlopende vragen over bewegend functioneren. Het betreft dan veelal kinderen en volwassenen met een beperking, waarbij sporten niet vanzelfsprekend is. Bij de Molengaard kan een opstap gemaakt worden naar (reguliere) sport door te werken aan motorische vaardigheden, kracht en conditie.

Paramedics

Paramedics is het Fysio, Sport- en Leefstijlcentrum waar iedereen terecht kan die aan zijn of haar gezondheid wil werken. De fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Vitale zorgverlener

Wil je succesvol aan de slag met de leefstijl-aanpak binnen je organisatie? Wil je voorkomen dat er energie en geld verspild worden aan activiteiten die geen effect hebben? Vitale Zorgverlener ondersteunt je organisatie graag, zodat je leefstijl-aanpak wél slaagt.

Mee Drenthe

MEE ondersteunt mensen met een beperking en hun familie, vrienden en betrokkenen. Dit kunnen mensen met een verstandelijke, lichamelijk of zintuigelijke beperking zijn. Of mensen met een chronische ziekte, niet-aangeboren hersenletsel of autisme.

Partners Summerbreak

Met wie hebben we samengewerkt tijdens Summerbreak 2015?

Partners Fit & Fun week

Met wie werken wij samen tijdens de Fit & Fun week?

Partners gemeente Assen

Met wie werkt AssenBeweegt samen binnen de gemeente Assen?