Meedoenregeling

Wat moet je als club doen om in aanmerking te komen voor een meedoenregeling? Als jouw club al aangemeld is, dan is het belangrijk om te controleren of de contributieregeling er correct in staat. Heb je de club nog niet aangemeld? Dat kan via deze link.  

Van werkpleinbaanzicht ontvang je een inlogcode en wachtwoord. Met deze inlogcode kan de club worden ingevoerd bij de Meedoenregeling.

Tip: Voer de jaarcontributie in!

 

Meedoentegoed

Het meedoentegoed wordt voor een jaar toegekend. Het kan voor meerdere doelen gebruikt worden. Als het gebruikt is kan er geen contributie meer van betaald worden. Het is dus van belang dat de contributie voor het hele jaar uit het meedoentegoed betaald wordt. Wanneer je de maandcontributie invoert, moet het lid iedere maand opnieuw inloggen om de contributie te betalen.

 

Wat moet het lid doen?

Het meedoentegoed is bestemd voor kinderen tot 18 jaar. Inwoners van Assen kunnen een aanvraag doen via de website.
Zij kunnen zich hier aanmelden door in te loggen met de DigiD. Als men recht heeft op de “meedoenpremie schoolgaande kinderen” ontvangen zij een brief met een inlognaam en wachtwoord. Geen DigiD?: Het kan ook ‘op papier’ worden aangevraagd. Dit kan bij Werkplein Baanzicht. Medewerkers van Werkplein Baanzicht willen evt. helpen bij het invullen.

Let op: Deze papieren aanvraag wordt niet gepromoot maar is er wel.

 

Wanneer heeft een lid recht op de meedoenpremie?

Een lid heeft recht op een meedoenpremie wanneer de inkomensgrens 120 % is van de norm WWB (wet werk en bijstand). Deze normen zijn te vinden op de website.